Tüy Dökücü Krem Veet

Tüy Dökücü Krem Veet

Biz kadınların yıllardır en büyük ortak sorunu, hatta kabusu; tabir ki istemeyen tüyler ve hepimizin hayali; büyüleyici güzellikle, pürüzsüz, ışıldayan, yumuşacık aynı zaman da seksi bacaklar! Bunların artık sorun olarak kalmasını istemiyorsanız, işte bu iki büyük probleme artık en etkili ve pratik çözüm, tüy dökücü krem veet.Tüy Dökücü Krem Veet

Acısı yok, hem pratik, hem ekonomik. İş için seyahatlerde, tatilde, misafirlikte her an yanımızda bulundurabileceğimiz, çantamıza rahatlıkla sığabilen bir ürün. Ortalama 3-6 dakika hazırlama süresi bulunan, evden çıkıp neredeyse her markette bulabileceğimiz elimizin altında bulunan bir ürün. Vücut tipinize uygun olan ürünü seçin ve duşa girin, hızlı ve etkili sonuçlar ile karşı karşıya kalacaksınız.

Sadece bacaklar değil, bikini bölgesi, koltuk altı ve kollara, rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Yaz günlerinde aniden ortaya çıkan tatiller, havuz partileri, yoğun tempolu iş günlerinin sonunda yetişmeniz gereken davetler, akşam yemekleri, iple çekilen balayı ve evlilik yıl dönümü geceleriniz gibi birçok zor durumda yardımınıza koşan dostunuz olacak, yeter ki öncelikle onunla tanışın.

Sadece yoğun gün dostu olmakla yetinmez hazırlanmış eşsiz, benzersiz formülü ile cildinizi ipeksi yumuşaklığı, Tüy Dökücü Krem Veetpürüzsüzlüğü kazandırır ve cildinizin de bir numaralı dostu haline gelir. Üstelik kötü koku bırakmaz, en dipteki tüyleri bile yok eder, nemlendirici etkisi 24 saate kadar devam eder. Ürünün özelliklerine göre değişen 10 ile 30 TL arası bir maliyeti vardır. Benim cildim hemen kızarıyor, kaşınıyor diyenleri de düşünerek normal ciltler ve hassas ciltler için iki ayrı tüy dökücü bulunmaktadır.

Hatta bir de krem olarak kullanmak da zorluk çekenlere özel, Sprey alternatifi çıkmıştır. Her ne kadar büyük çoğunluk kullanıcısı kadınlar olsa da, kadın erkek ayrımı olmaksızın kullanımı herkese uygundur. Kremi cildinize sürün, kısa süre bekletin, fırça ile hafifçe kazıyın ve su ile kopan tüylerinizi uzaklaştırın. İşte bu kadar basit!

One thought on “Tüy Dökücü Krem Veet

  1. Evet güzelir krem kısa vadede çzöümolabilir ama benim size tavsiyem lazer epilasyon, Güvenilir ve uygun yerleri tercih ediniz, Son zamanlarda kötü haberleri alınsada bilinçsiz kullanım sonucu doğan haberlere itibar etmeyiniz.

Comments are closed.