bbTan Nasıl Oynanır ?

bbtan Nasıl Top Alınır

Yeni akıllı telefonlarla birlikte yüzlerce yeni oyun çıktı. Telefonlarımız artık hep elimizde bizim için vazgeçilmez hale gelmiş durumdalar. Telefonumuza yüklediğimiz oyunlarda istediğimiz yerde istediğimiz zamanda bize eğlence fırsatı ya da canımız sıkıldığında oyalanma fırsatı sunmaktadırlar.

 Bbtan Hakkında BilgilerBbtan

BBTAN benim de severek eğlenerek oynadığım oyunlar arasında kısaca oyundan bahsedecek olursam oyuna tek bir tane topla başlıyoruz. Yukardan kutular geliyor kutuların üzerinde de birden başlayarak rakamlar çoğalıyor. Bu toplar her bir oyunun üzerinde çıkan + işaretini toplayarak çoğalıyorlar. Topların çoğalmasıyla birlikte yukarıdan inen kutuların üzerinde ki rakamlarda artıyor.

Her bir topun bir kutuya vuruşuyla bu rakamlar azalıyorlar ve üzerinde ki sayılar bitince kutu yok oluyor. Amaç kutular çoğalmadan dibe inmeden olabildiğince çok top biriktirmek. Tabi birçok oyunda olduğu gibi bu oyunda da bir kaç joker özelliği diyebileceğimiz şeyler var. Oyunun içinde çıkan ok işaretleri gibi bu ok işaretleri hangi yöne bakıyorsa top ok işaretine geldiğinde bütün sırayı çizip kutunun içinde ki sayıları düşürüyor.

bbTan Nasıl Top Oynanır ?Bbtan Nasıl Top Alınır, bunun için yapmamız gerekenler oyunun başta verdiği topla birçok kez oyun oynayıp oyunun içinde çıkan paraları toplamak ya da oyun ekranında başta verilen reklamları izlemek. Her 100 para da bir tane top seçme hakkımız var. Bu bir kutunun içinden rastgele çevir butonuna basılarak veriliyor.

Bu şekilde oyundan bize verilen birçok topa sahip olabiliyoruz. Topların özellikleri de oluyor tabi ki örneğin bazıları daha hızlı bazıları daha yavaş bazıları daha büyük ya da bazıları daha küçük gibi. Bu çekilen topları ise bir oyuna başlamadan ya da oyun bittikten sonra değiştirebiliriz. Hangi topla kendimize göre daha rahat oynayıp kendi skorlarımızı geçebiliyorsak onu kullanmalıyız.