Baubax Ceket

Teknolojinin ilerlemesi ve bu teknolojik aletlerin hayatımızda çok fazla yer kaplaması sonucunda bazı ihtiyaçlarda gündeme geliyor. Bundan 10 sene önce küçük cep telefonları, küçük müzikçalarlar cebimize ve çantamıza kolayca sığarken zamanın ilerlemesi ile günlük hayatımızda sık sık kullanma ihtiyacı duyduğumuz ürünlerin boyutu büyüyor ve bu ürünleri sığdıracak yer bulamıyoruz. Özellikle seyahatlerde neyi nereye sığdırsam derdini de düşünürsek kapsamlı bir ürün ihtiyacını her yolculuğumuzda sık sık dile getiriyoruz.

Amerika’nın Chicago şehrinde yer alan tasarımcı bir firma olan Baubax bu ihtiyaçlarımızı karşılayacak tek bir ürün için gerekli bütçeyi bir tasarım kampanyası sayesinde bulunca hayatımızı kolaylaştıracak yeni bir ürün ile karşımıza çıkıyor. Bahsettiğimiz ürün gerçekten bir tasarım harikası olan Baubax Ceket. Baubax Ceket sayesinde sadece ceketi üzerimize geçirerek birçok konuda avantaj elde edebiliyoruz. Seyahat ceketi olarak kısa bir tanımını yapabileceğimiz ceketin özelliklerini sıralayınca ağzınızın açık kalacağını ve bu ceketten istiyorum diyeceğinizi garanti edebiliyoruz.

baubax ceket

Baubax Ceketin Özellikleri Nelerdir?

Cekete seyahat ceketi dediğimizi hatırlatırız. Bu ceket konforlu bir şekilde gezilerinizi yaparken yanınızda taşımanız gereken ürünlerin tamamını bünyesinde bulunduracak şekilde tasarlanmış, hayır duası alacak olan bir giysi. Sıradışı tasarımı ile terminallerin güvenlik noktasından da eşyalarınızı unutmadan, ay düşürdüm mü demeden sadece ceketinizi çıkararak o uyuz biiiiip sesini duymadan geçebilecek olmanız da cabası.

Ceketin özelliklerini sıralamamız gerekirse;

Giysinin kapişon kısmında sadece iki saniyede şişirebileceğiniz bir seyehat yastığı aparatı bulunuyor. Böylelikle yanınızda yastık taşımanız gerekmeyecek. Uyumak istediğiniz zamanda hemen yastığınızı şişirerek konforlu bir seyahat yapabilirsiniz.

Seyahat yastığının yanı sıra yine kapişon kısmında göz bandı da bulunuyor. Kapişonun uç kısmında bulunan göz bandını tek bir hamle ile indirerek uykunuz sırasında ışıktan etkilenmeden mışıl mışıl uyuyabilirsiniz.

baubax

Artık bir çok sweatshirtte bulunan eldiven özelliği bu cekette de bulunuyor. Elleriniz üşüdüyse küçük bir hamle ile ellerinizi soğuğa karşı koruyabilirsiniz.

Cebinizde ya da çantanızda topak halini almış olan kulaklıklarınız için çözüm de bu cekette. Özel kulaklık yolu ile kulaklıklarınız birbirine karışıp düğüm olmadan müzik ziyafetine anında başlayabileceksiniz.

Ceketin bir diğer özelliği ise sıcak ya da soğuk içeceklerinizin ideal ısısında kalmasını sağlayacak bir cebe sahip olması. Böylelikle eşyalarımı mı taşısam içeceğimi sabit mi tutsam derdi yine Baubax ceket sayesinde son buluyor.

Bununla beraber cekette ek olarak 10 inç boyutuna kadar olan tabletlerinizi koyabileceğiniz bir cep de bulunuyor. Ceketin ön kısmında bulunan bu cep sayesinde tabletinize sarılarak yolculuk yapabileceksiniz.

baubax-ceket

Ceketin fermuarını da işlevsel yapmayı ihmal etmemiş Baumax markası. Fermuar gerektiği durumlarda teleskop şeklinde kalem olarak da kullanılabiliyor. Aynı zamanda arka kısmının da stylus olduğunu söylemesek de tahmin ederdiniz zaten.

Söylememize bile gerek yok ama cekette telefon, gözlük ve pasaportlar için ayrı ayrı cepler bulunuyor. Böylelikle neyi nereye koydum derdine son verilmiş.

Ceketten ayrılan yastık olduğunu da dipnot olarak buraya ekleyelim. Ayrıca opsiyonel olarak cekete iliştirilebilecek battaniye de bulunuyor. Uçak yolculuklarında üşümeye son diyorlar kısaca.

Baubax ceketler 4 ayrı formda satışa sunulacakmış. Swearshirt, Blazer, windbreaker, bomber olarak 4 ayrı modeli olacak hem kadın hem de erkekler için. Ürün Kasım ayından itibaren Amerika’da 109 dolar karşılığında satılacak. Değer mi derseniz yazımızı bir daha okumanızı tavsiye ederiz.