Fark Yaratan Dijital Asistan Motorola TC55

BOER Bilişim’in 2013 yılının sonunda Motorola Solutions ile yapmış olduğu anlaşma ile kullanıcılarına gelişmiş Motorola ürünlerini de sunmaya başlamıştır. Sunulan gelişmiş ürünlerin başında Motorola’nın yeni Andorid işletim sistemli dijital asistanı Motorola TC55 Gelmektedir.

Android işletim sistemine sahip bir akıllı telefonun tüm özelliklerine sahip olan Motorola TC55 bir mobil bilgisayardan beklenenin fazlasını sunar. TC55’in 4.3 inçlik dokunmatik ekranı tatmin edici bir çözünürlüğe sahiptir, karanlık ve güneş ışığına direkt maruz kalınan alanlarda en iyi görüntü kalitesini sağlar. 1.5GHz’lik hıza sahip çift çekirdekli işlemcisi ile en gelişmiş mobil bilgisayar performansını kullanıcılarına sunan Cihaz 8 Megapiksel kamerası ve entegre 1D barkod okuyucusu ile de veri toplama işlemlerinin üretkenliğini arttırır. Veri toplama kapasitesine geniş tutmak adına hafıza Micro SD kart ile 32GB’a kadar genişletilebilir. TC55 WPAN, WWAN, WLAN , GPS ve A-GPS gizi zengin haberleşme özellikleri ile de esnek çözümler sunar. Şık ve kompakt olmasının yanı sıra en zorlu çalışma alanlarına meydan okuyabilecek bir sağlamlıkla üretilmiştir. TC55’in IP seviyesi 67dir ve Beton zemine 1.2 metreden düşmeye dayanıklıdır. Çok yüksek ve çok alçak hava sıcaklıklarından da etkilenmeden kesintisiz çalışarak kullanıcıları yarı yolda bırakmaz.

Motorola TC55 gelişmiş performansı, zengin veri toplama ve aktarma özellikleri ile iş gücünü arttırarak verimliliği hep yüksek tutmak için üretilmiş bir dijital asistandır.

Kaynak : www.boer.com.tr/tr