Uygun Fiyatlı 5 Tatil Turu

Hepimiz günübirlik veya konaklamalı bol gezmeli tatil isteriz cebimizi de yakmamasına dikkat ederiz. Eğer siz de ucuz fiyata tatil turu avantajlarından yararlanmak isterseniz derlediğimiz tatil turlarına göz atıp planınızı kolaylıkla yapabilirsiniz.

1.Kapadokya

Birçok tur şirketinin konaklamalı olarak düzenlediği Kapadokya turları kültür ve coğrafi özellikleri ile çok sayıda yerli ve yabancı turisti kendine hayran bırakıyor. Bu antik kentte yer altı şehirlerini, rüzgâr ile aşınmış peri bacalarını, taş ve seramik atölyelerini, Hitit dönemine ait eski evleri, kaleleri ve kiliseleri yakından görerek tarihe tanıklık edebilirsiniz. Özellikle yarı yıl, bayram tatillerinde şirketlerinin uyguladıkları avantaj ile çok güzel otellerde daha ucuza konaklayabilirsiniz.

2- Eskişehir Odunpazarı Turu

Zamanda yolculuk isteyenler için gezebileceğiniz tatil turlardan biri de Eskişehir Odun Pazarı olacaktır. Adımınızı her attığınızda karşınıza çıkan tarihi evler ile tura başlayacaksınız. Gezeceğiniz Kurşunlu Camii ve Külliyesi mimari açıdan unutamayacağınız bir deneyim olacak. Lüle taşı müzesini gezdikten sonra Atlıhan çarşısından ucuza hediyelikler alabilirsiniz.

 3.Bursa Turu

Uygun fiyatlı turlar içinde görmekten pişman olmayacağınız bir şehir Bursa. Osmanlı mimarisini, camilerini ziyaret edebilir, hanlara yapılan restoranlarda otantik bir ortamda yemek yiyebilir ve Koza Han’da ipek kumaş ve şal alabilirsiniz.

4.Edirne

Asırlardır birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış bir diğer şehrimiz olan Edirne, Mimar Sinan’ın ustalık eseri ile birçok turisti çekiyor. Müzelerini gezdikten sonra Meriç Nehri’nde yorgunluk kahvenizi manzara eşliğinde yudumlayabilirsiniz.

5.Safranbolu – Amasra

Batı Karadeniz’in küçük ve sakin bir kasabası olan Amasra’ya İstanbul ve çevre illerinden günübirlik tatil için yola çıkabilirsiniz. Bütçenizi zorlamayan bu tur ile Safranbolu’nun dillere destan evlerini, konaklarını, çarşılarını, Amasra Kalesi’ni ve Kristal Cam Seyir Terasını gezebilirsiniz.