İbrahim Saraçoğlu Migren İçin Biberiye Kürü

İbrahim Saraçoğlu Migren İçin Biberiye Kürü

İbrahim Saraçoğlu Migren İçin Biberiye Kürü

İnsanların günlük hayatlarında yaşam kalitelerini düşüren, gündelik hayatlarını zorlaştıran migrene henüz kesin bir ilaç bulunamamıştır. Dikkat edilmeden içilen her ilaç migreni tetikleyecek ve ağrıları artıracaktır. Birçok kimyasal ilaç ile tedavi edilmeye çalışılan migren için bitkisel tedavilerde bulunmaya başlanmıştır. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun bitkilerle tedavi ettiği birçok hastalık arasında artık migrene çözüm olarak biberiye var. Biberiye migrene iyi gelen hatta migren ağrılarını azaltan, hafifleten bir bitki. Alanında uzman İbrahim Saraçoğlu migren için biberiye kürü düzenli kullanıldığı takdirde migren ağrılarına iyi geleceğini söylüyor.

İbrahim Saraçoğlu Migren İçin Biberiye Kürü

MİGREN AĞRILARINA BİBERİYE KÜRÜ

Biberiye bitkisi migren ağrılarını azaltıcı yönde etkiliyor. Bir su bardağı kaynamış suya bir tatlı kaşığı biberiye ekleyerek 4 dakika kısık ateşte kaynamasını bekleyin. Ocaktan aldığınız biberiye suyunun ılımasını bekleyin ve şeker ilave etmeden için. İlk haftada her gün 3 defa hazırlayıp içilmesi gerekmektedir. İkinci haftadan sonra günde 2 defaya indirilerek 1 ay boyunca program bu şekilde takip edilmelidir.

AĞRI KESİCİLERE SON

Migren ağrılarını bastırmak için ağrı kesici içmenize artık gerek kalmayacak. Bu kür sayesinde migren ağrılarınız hafifleyecek ve ataklarınız daha az sancılı geçecek. Atak dönemleriniz kürü uygulamanız ile birlikte yavaş yavaş uzayacak ve eskisi kadar sık tekrar etmeyecek. Biberiye aynı zamanda saç dökülmesine iyi gelir. Hafızayı güçlendirir. Biberiye kullanımı kan dolaşımını hızlandırır. Yorgunluk ve halsizliğin de birebir dostu olan biberiyenin canlandırıcı bir etkisi de bulundurmaktadır. Saraoğlu’nun bu kürü ile birlikte migren ağrıları da artık hafifleyecektir.

YÜKSEK TANSİYONU OLANLAR: DİKKAT!

Biberiye tansiyonun yükselmesine sebep olabileceğinden yüksek tansiyon hastaları tarafından kullanımı tavsiye edilmez. Biberiye bitkisinin içerisindeki asit çeşidinin düşük yapma ihtimaline karşı hamileler tarafından kullanımı da önerilmemektedir.