Koridor Dekorasyonu

Koridor Dekorasyonu

Evlerin ve ya is yerlerinin vazgeçilmez bölümlerinden biri olan koridorlar iç mekanların giriş bölümlerinde yer alır. Koridor DekorasyonKoridorlar misafirlerinin karşılandığı ilk bölümler olup, burada bulunan kapılardan evinizin bulunduğu diğer alanlara ulaşırsınız. Ancak bu kadar önemli olan bu uzun ve dar alanlardan eskiden yeteri kadar istifade edilememekte iken; günümüzde rahat ve ferah kullanım amaçlı olarak dekorasyon yapmak oldukça revaçtadır. Bunun için değişik konseptler ihtiyaca yönelik olarak tasarlanıyor, uygun ürün ve malzemeler kullanılmaktadır.

Her evin koridoru aynı şekilde dekorasyon yapılamamaktadır. Öncelikle koridorun yeteri kadar ışık alıp almadığı ve evde ihtiyaca yönelik bölmeler oluşturabilirsiniz.

Faydalanabilecek Aksesuarlar:

– Duvar kağıtları

– Dresuarlar

– Aynalar

-Tablolar ve resimler

– Raflar, asma kitaplık tarzları

– Aydınlatmalar, avize ve sotler

– Vazo, saksı modelleri ve canlı, kuru çiçekler

– Kaydırmayan yolluklar

– Portmonto dolapları vs.

Duvarlar, tavan ve yerlerin bütünlük içermesi son derece şık bir görüntü oluşturacaktır. Duvar kâğıtları uzun ve dar olan bu bölümleri geniş gösterebilmek için açık tonlarda ve sıcak renkler seçilmelidir. Tabloların yani sıra fotoğraflarınız dan da faydalanarak sıcak bir atmosfer oluşturabilirsiniz. Mekanınız geniş görünebilmesi için aynalarınKoridor Dekorasyon kullanımı son derece önemlidir

Sekoratif aynalar ile de karşı duvar bölümü düzenleyebilirsiniz.

Koridorda yer alan raflar ve duvar tipi kitaplık konseptleri ile de küçük obje ve kitaplar burada yerini alabilir. Uygun ölçüde olan zarif ve şık dolapların mekana uygun seçildiği takdirde; oldukça kullanışlı olacak bir çok kaldırılması gerekenleri muhafaza edebileceksiniz. Farklı seçenekler arasında; sehpa, abajur, vazo vb. ürün ve objeleri de ortama dahil edebilir, şaşırtıcı sonuçlar elde edebilirsiniz. Tabanları da açık renk kaydırma yapmayan yolluklar kullanılarak ferah bir ortama eşlik edecektir. Aydınlatmada tabanının yüksekliğine göre sarkık şeklinde yuvarlak avizeler ve sabit spot ışıkları ile koridor bölümünü göz alıcı hale getirebilirsiniz.

Bu konuda fikir veren tasarımlara göz atmak ve kafanızda ihtiyacınıza yönelik bir konsept oluşturmak, buna göre gerekli olan dekorasyon ürün ve malzemelerini seçmeniz sizin için faydalı olacaktır.