Beğenilen El Terminalleri

El terminalleri, diğer tüm teknolojik araç-gereçler gibi günlük hayatımızda sıklıkla karşımıza çıkan cihazlardır. Örneğin, gittiğimiz kafe ve restoranlarda verdiğimiz siparişler garsonlar tarafından el terminalleri kullanılarak alınmaktadır. Gittikçe yaygınlaşan bu uygulama ile adisyon kağıtlarına elle yazılarak sipariş alınması artık tarihe geçmeye adaydır.

Kafe ve restoranlarda kullanılan el terminali uygulaması sayesinde, garsonlar masaların bulunduğu bölümden hiç ayrılmayacağı için müşteriler siparişlerini beklemeden anında verebilmektedir. Bu yolla müşterilerin siparişleri mutfak ve bara anında iletildiği için servis çok daha hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleşir.

El terminallerine eklenen özel programlar sayesinde alınan siparişler, masaüstü adisyon programı ile eş zamanlı olarak çalışır ve el terminallerinden alınan siparişler anında masaüstü bilgisayarda görülebilir. Yazıcıdan çıkan siparişler, eksiksiz ve hatasız olarak hazırlanarak müşteriye servis edilir. Sipariş alındığı andan itibaren her şeyi kayıt altına alan uygulama ile süreç sıkıntısız bir biçimde ilerlemektedir.

Kafe ve restoranlarda sipariş alımı için hazırlanan programların özel bir bilgi gerektirmeyen kullanımı, oldukça basit ve hızlıdır. Bunun bilincinde olan ve daha hızlı, daha kaliteli ve hatasız hizmet vermek isteyen işletme yöneticileri, el terminali ile sipariş alma dönemine geçmektedir. İnsan gücü ve zaman kaybını ortadan kaldıran sistem ile verimlilik artar, denetim tam olarak sağlanır. Müşteri taleplerine en hızlı ve kusursuz şekilde cevap vererek müşteri memnuniyetini arttıran uygulama, işletmelere prestij sağlamaktadır.

Fiyatlar

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir