Seksi Görünmek İçin

Tarzınızda daha feminen görünmek ve seksapalitenizi arttırmak mı istiyorsunuz? Hayır, yeni ve seksi kıyafetler almanıza gerek yok. Ufak bir dokunuşla dolabınızda yer alan kıyafetlerinizle daha çekici ve seksi görünebilirsiniz.

daha seksi gorunmek icinDaha seksi görünmek için elinizdeki en iyi materyallerden birisi, kalem etekler. Özellikle ofis yaşamında sıkça kullanılan ve bayanlara çok zarif bir şıklık katan kalem etekler yapısı itibariyle dikkat çekici parçalardır. Vücudumuzu sarıp kıvrımlarımızı ortaya çıkaran bu etekleri günlük ya da ofis hayatında kullanmak adına daha az dikkat çekici hale getirenler bizleriz. Oysaki bedenimize tam oturan koyu ya da gri renklerde bir kalem eteği, dar bir üst ve topuklularla kombine ettiğimizde ortaya çıkacak sonuç çok seksi olacaktır. Bize gizemli ve seksi bir hava katan kemerli trençkotlar ise daha seksi görünmek için en ideal parçalardan birisi. Özellikle açık kahverengi tonları, krem ya da siyah trençkotlar, dizüstü çizmelerle seksapalitemizi daha da arttıracaktır.

Senelerin vazgeçilmezi olan nostaljik leopar desenler ise yine seksi görüntüsünü korumaya devam ediyor. Bu parçayı seçtiğimizde ise üzerimizde sadece bir parçanın leopar desenli olmasına eğer bu desenli bir elbise giyiyorsak, ayakkabı ve diğer aksesuarları olabildiğince yalın tutmaya dikkat etmeliyiz. Eğer cesaretli bir bayansanız transparan gömleklerinizin içinden hafifçe görünen dantelli iç çamaşırlara da yer verebilirsiniz. Yine orana dikkat etmelisiniz çünkü seksi görünmek isterken fazla kaçırılan bir dekolteyle ucuz görünebilirsiniz.